Maksaminen ja toimitus

Maksaminen

Verkkokaupassamme on käytössä seuraavat turvalliset maksutavat:

  • Verkkopankkimaksu (Paytrail)
  • Mobilepay (Paytrail)
  • Luottokorttimaksu (Visa, Mastercard, jne.)
  • Lasku (Walley)

Paytrail

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Maksu verkkopankissa

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa – ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitus

Posti ja matkahuolto

Toimitamme tilaukset Postin ja Matkahuollon ja pakettipalveluja käyttäen. Voit valita haluamasi toimitustavan verkkokaupan kassalla. 

Postipaketit ja Matkahuollon lähetykset toimitetaan lähimpään asiointipisteeseen tai noudettavaksi automaatista 1-3 työpäivässä.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti arkisin klo 13:00 mennessä tulleet tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Sen jälkeen tilatut tilaukset lähtevät seuraavana arkipäivänä. Viikonloppuna tulleet tilaukset lähetetään maanantaina.

Toimitus kestää yleensä 1-3 arkipäivää. Postista noudettava paketti on useimmiten noudettavissa seuraavana arkipäivänä toimituksesta. Emme vastaa toimitusajasta sen jälkeen, kun tuote on annettu kuljetusyrityksen kuljetettavaksi. Vaikka yleensä kuljetusyhtiöt toimittavat tuotteet toimituslupauksen mukaisesti, ajoittain pakettien toimituksissa voi tulla muutaman päivän viivästyksiä.