Tilaus- ja sopimusehdot

Pipaluuk Oy verkkokaupan toimitusehdot.
Päivitetty 4.1.2024.

Näitä toimitusehtoja sovelletaan pipaluuk.com -verkkosivuston kautta ostettujen tuotteiden kauppoihin. Nämä sopimusehdot pätevät kuluttaja-asiakkaan ja Pipaluuk Oy:n välillä. Pipaluuk pidättää oikeuden päivittää näitä sopimusehtoja milloin tahansa. Päivitettyjä ehtoja sovelletaan tilauksiin, jotka on tehty uusien ehtojen voimaantulopäivän jälkeen. Tilaamalla tuotteita asiakas hyväksyy nämä ehdot ja hyväksyy samalla henkilötietojensa sekä evästeiden käytön Pipaluuk tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Yhteystiedot

Pipaluuk Oy on suomalainen yritys, jonka y-tunnus on 3085482-4.

Pipaluukin yhteystiedot

Pipaluuk Oy
Ruutikellarintie 5
65100 VAASA
info@pipaluuk.com

Yleiset ehdot

Tilaaminen

Verkkokaupassa voivat asioida kaikki vähintään 18 -vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä toimitusosoite sekä toimiva sähköpostiosoite, ja jotka tilaavat tuotteita verkkokaupan toimitusalueelle. Ostaakseen tuotteita verkkokaupasta, asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, osoitteensa, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa sekä maksutiedot ja muut ostamiseen vaaditut tiedot. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin, virheelliseen tilaukseen tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten. Tällaisissa tapauksissa mahdollisesti maksetut maksut palautetaan asiakkaalle.

Tehtyään tilauksen asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa on ilmoitettu tilauksen numero ja tilattujen tuotteiden tiedot. Tilausvahvistus on asiakkaan kuitti ostosta. Kun tilaus on toimitettu, saa asiakas sähköpostitse toimitusvahvistuksen.

Rekisteröityminen

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröityminen tapahtuu toimivalla sähköpostiosoitteella ja asiakkaan valitsemalla salasanalla. Asiakkaan tulee suojata tunnukset huolellisesti kaikissa tilanteissa, sillä asiakas on henkilökohtaisesti vastuussa kaikista ostoksista, jotka on tehty käyttämällä asiakkaan käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Tuotetiedot ja tuotteiden saatavuus

Pipaluuk pyrkii verkkokaupassa esittämään ajantasaiset ja oikeelliset tiedot tuotteesta ja sen saatavuudesta, mutta ei kuitenkaan voi aina täysin taata tietojen virheettömyyttä tai myytävien tuotteiden saatavuutta. Mikäli tilattu tuote on loppunut verkkokaupan ilmoittamasta saldomäärästä huolimatta, Pipaluuk ilmoittaa tästä heti asiakkaalle hänen ilmoittamiaan yhteystietoja käyttäen. Mikäli asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole enää lainkaan saatavilla, Pipaluuk sitoutuu hyvittämään asiakkaan tuotteesta maksaman hinnan täysimääräisesti ja kaupan katsotaan purkautuneen kyseisen tuotteen osalta.

Toimitusehdot

Toimitus

Normaali toimitusaika on 1-3 työpäivää siitä hetkestä lähtien, kun Pipaluuk on vahvistanut lähetyksen sähköpostitse. Kun tilaus lähetetään varastoltamme, tullaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen lähettämään toimitusvahvistus.

Palauttaminen

Sinulla on kolmenkymmenen (30) päivän palautusoikeus siitä päivästä lähtien, kun vastaanotit tuotteen. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti. Palautusoikeus on voimassa sillä edellytyksellä, että tuote on käyttämätön ja myyntipakkaus edelleen myyntikuntoinen. Palautuksesta veloitamme 5,90€ palautusmaksun. Tarkemmat palautusohjeet löytyvät täältä.

Jos olet saanut ilmaiset toimituskulut ja tilauksesta palautetaan tuotteita siten, että tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, et ole oikeutettu ilmaiseen toimitukseen. Tällöin palautettavasta summasta vähennetään palautusmaksun lisäksi myös alkuperäiset toimituskulut.

Reklamaatio

Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös yllä mainitun 30 päivän jälkeenkin. Pyydämme Teitä ottamaan välittömästi asiakaspalveluumme yhteyttä vian havaittuanne sähköpostitse info@pipaluuk.com. Näin voimme korjata tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Reklamaatio-oikeutta ei ole esim. vioista, jotka ovat aiheutuneet normaalista kulumisesta tai tuotteen pesuohjeiden vastaisista pesuista. Pipaluuk pidättää oikeuden ensisijaisesti korjata vian, toissijaisesti toimittaa uuden tuotteen ja viime kädessä palauttaa maksun. 

Seuraamme kuluttajariitalautakunnan antamia suosituksia ja Suomen lakia mahdollisessa riitatilanteessa.

Maksuehdot

Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Pipaluuk Oy.

Verifone Finland Oy
Keskuskatu 1 A
00100 Helsinki
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

Mahdollisissa maksamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa käänny maksupalveluntarjoajan puoleen.

Hinnat, toimituskulut ja verot

Ilmoitetut hinnat koskevat ainoastaan verkkokaupassamme tehtyjä tilauksia. Tuotteesta veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Muutetut hinnat soveltuvat hintamuutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, mutta eivät sisällä mahdollisia toimitus- tai käsittelykuluja. Toimitus- ja käsittelykulut sekä niihin liittyvät arvonlisäverot tai muut verot ilmoitetaan verkkokaupassa tilausprosessin yhteydessä ja tilausvahvistuksessa.

Pidätämme oikeuden perua tilauksen, jos tilatun tuotteen kohdalla on selvä ja olennainen hintavirhe.

Muut ehdot

Kampanjat ja alennuskoodit

Tarjoamme ajoittain kampanja- ja alennuskoodeja osana markkinointia. Kyseiset koodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan ja niitä saattavat koskea erityisehdot. Koodit saatetaan rajoittaa tietyille tuotteille tai tuoteryhmille. Käytettävä alennuskoodi on annettava ostosprosessin aikana ennen tilauksen maksamista, eikä asiakas saa hyvitystä, mikäli unohtaa antaa alennuskoodin ennen tilauksen lähettämistä. Tilausta kohti voi käyttää vain yhden kampanja- tai alennuskoodin. Alennuskoodit ovat voimassa vain normaalihintaisille tuotteille, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Tuotearvostelut

Ostaessasi tuotteen meiltä tulemme lähettämään sinulle sähköpostiviestin saatuasi tuotteen, jossa pyydämme sinua lähettämään meille tuotearvostelun.

Jättämällä arvostelun tuotteista pipaluuk.com -verkkosivustolla annat samalla Pipaluukille oikeuden julkaista arvostelun pipaluuk.com -sivustolla sekä muissa markkinointi- ja myyntikanavissa. Pipaluuk pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua ja/tai oikeuden poistaa annetun arvostelun.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Pipaluuk Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Pipaluuk Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Pipaluuk Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Immateriaalioikeudet

Kaikki pipaluuk.com verkkosivuilla olevat materiaalit, kuten teksti-, kuva- ja videomateriaalit yms. immateriaalioikeidet ovat yksipuolisesti Pipaluuk Oy:n omaisuutta eikä mitään verkkosivuilla olevaa materiaalia saa hyödyntää, kopioida tai julkaista ilman Pipaluuk Oy:n kirjallista lupaa.