MEISTÄ

Meistä

Kaikki alkoi 2000-luvun alussa, kun ystävykset Pietarsaaresta keksi nimen Pipalüük. Kului hieman aikaa ja vuonna 2019 ja ystävät vihdoin tarttuivat toimeen, perustivat yrityksen ja vuotta myöhemmin julkaistiin ensimmäinen Pipalüük-kokoelma.

Koronapandemian aikana toinen kaveriporukka puolestaan pohti yrityksen perustamista, sillä liikunta oli myös heillä lähellä sydäntä. He halusivat tehdä kauniita, laadukkaita ja mukavia vapaa-ajan vaatteita.

Näiden kahden kaveriporukan polut kohtasivat vuonna 2021 ja sen jälkeen osa porukasta jatkoi yritystä ja halusi viedä Pipalüük-brändin uudelle tasolle.

Brändi on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta ja -elämäntyylistä. Vaatteet on suunniteltu ihmisille, jotka viettävät aktiivista elämää. Uskomme, että kauneus voi myös tuntua mukavalta ja haluamme vaatteemme sekä tuntuvan, että näyttävän hyvältä. Pipalüük -vaatteet sopivat jokaisen vaatekaappiin ja ne toimivat yhtä hyvin niin kuntosalilla, kaupungilla kuin kotonakin.

Olemme luoneet uskomattoman hyvän yhdistelmän laadukkaasta ja käytännöllisestä vaatteesta. Ja haluamme tietenkin jakaa tämän ilon kanssasi!

Yrityksemme pääkonttori ja varasto sijaitsee Vaasassa, Suomi. Meiltä löytyy myös yhteistyökumppaneita ympäri Suomea.

Tom, Greger, Maija, Johnny